Sres.Si - Programiranje & svetovanje

Izdelava internet strani

Ponujamo vam različne pakete izdelave internet strani glede na vaše potrebe in želje. Razvijamo tako predstavitvene strani kot tudi kompleksne internet aplikacije.

Internet strani izdelamo v ASP.NET MVC server side tehnologiji ter z uporabo HTML5 in JQuery na strani odjemalca. Strani oblikujemo s CSS in tako popolnoma ločimo strukturo in vsebino od oblike internet strani. Glede na vaše želje vam lahko izdelamo tudi Flash ali animated .GIF pasice (bannere). Za predlogo oblikovanja uporabljamo Bootstrap framework in tako dosežemo, da so internet strani pregledne tako na velikih monitorjih kot tudi na mobilnih napravah(tablicah in pametnih telefonih).

Pripravili smo vam ugodne ponudbe paketov izdelave internet strani, da boste lažje izbrali tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam in željam.

Pri izvedbi izdelave internet strani poskbimo za vse, tudi za zakup željene domene in za gostovanje vaše nove internet strani na našem strežniku. Uredimo vam tudi email naslove z vašo domeno in morebitne preusmeritve na vaš željeni email naslov.

 

Seznam in cenik izdelave internet strani