Skip to content
Home » Projekti » Villa Beauty – spletna stran, ki omogoča oddajo rezervacij za najem apartmajev

Villa Beauty – spletna stran, ki omogoča oddajo rezervacij za najem apartmajev

    Uvod

    Spletno stran Villa Beauty sem razvil za privatnega naročnika, ki oddaja apartmaje v čudoviti vili ob morju. Stran je zasnovana v MVC tehnologiji in uporablja podatkovno zbirko MS SQL Server, kar zagotavlja stabilnost in zanesljivost delovanja. 3D materiale, ki omogočajo realistično predstavitev prostorov, je pripravil zunanji sodelavec, ki je specialist na tem področju. 

    Povezava na stran: https://apartma-portoroz.net/

    Zgodba

    Funkcionalnosti spletne strani

    Večjezičnost: Spletna stran je prevedena v pet jezikov, kar omogoča širok dostop do informacij za obiskovalce iz različnih delov sveta. Uporabniki lahko jezik spletne strani enostavno izberejo prek padajočega menija, kar zagotavlja, da lahko vsakdo najde informacije v svojem jeziku.

    Modul za rezervacije apartmajev: Spletna stran vsebuje napreden modul za rezervacije apartmajev, ki omogoča uporabnikom enostavno in hitro rezervacijo želenega apartmaja. Sistem je intuitiven in uporabniku prijazen, kar zagotavlja pozitivno uporabniško izkušnjo.

    3D sprehod po prostorih in vrtu: Ena izmed najbolj izstopajočih značilnosti spletne strani je integriran 3D sprehod, ki obiskovalcem omogoča, da si podrobno ogledajo vse prostore in vrt vile. Ta funkcionalnost omogoča potencialnim najemnikom, da se pred odločitvijo za najem virtualno sprehodijo po vili in si ogledajo vse podrobnosti, kar povečuje njihovo zaupanje in zadovoljstvo.

    Galerija slik: Spletna stran vsebuje obsežno galerijo slik, ki prikazuje sobe, notranje prostore in okolico vile. Galerija je zasnovana tako, da obiskovalcem omogoča vpogled v čudovito okolje in udobne nastanitve, ki jih vila ponuja. Vsaka slika je skrbno izbrana in visoke kakovosti, kar dodatno poudarja lepoto in edinstvenost vile.

    Zaključek

    Spletna stran Villa Beauty je zasnovana z mislijo na uporabnika, saj ponuja vse potrebne informacije in funkcionalnosti za enostavno in prijetno izkušnjo. Integracija naprednih tehnologij, kot so 3D sprehod in večjezičnost, zagotavlja, da se obiskovalci lahko popolnoma seznanijo z vilo in njenimi čudovitimi apartmaji, preden se odločijo za najem.