Spletni oglasniki

Glede na vaše želje vam lahko razvijemo spletni oglasnik po naročilu, torej, da se bodo na spletnem oglasniku oglaševali točno določeni artikli ali pa splošni osglasnik, kjer bo možno oglaševati poljubne artikle. Razlika je v tem, da pri določenih artiklih dodamo tudi specifične lastnosti artikla kar pripomore k dosti bolj natančnemu iskanju po oglasih.

Vaš spletni oglasnik opremimo tudi z možnostjo oglaševanja podjetij in dodajanja reklamnih pasic med oglasi. V opisu oglasa dodamo tudi zemljevid z lokacijo progajnega mesta, seveda, če to avtor oglasa želi. V administrativnem vmesniku je možno oglase pregledovati, spreminjati in pred objavo aktivirati, da ne pride do zlorabe vašega spletnega oglasnika. Glavne funkcionalnosti naših internet trgovine so:

  • - administrativni vmesnik za urejanje šifrantov kot so avtorji oglasa, podjetja, ki oglašujejo, urejanje reklamnih pasic, obveščanje o željenih oglasih po elektronski pošti
  • - uporabniškega vmesnika, ki je zasnovan na podlagi HTML5 predlogi, ki jo izbere naročnik,
  • - podpira mobilne naprave, tako, da je vaš spletni oglasnih vidna in uporabna tudi na tablicah in pametnih telefonih,
  • - podpora večjezičnosti,

Pri izvedbi spletnega oglasnika poskbimo za vse, tudi za zakup željene domene in za gostovanje vašega novega spletnega oglasnika na našem strežniku. V primeru, da želite imeti vaš nov spletni oglasnik na vašem strežniku vam pripravimo vse potrebne datoteke ali pa vam izvedemo namestitev spletnega oglasnika na vaš strežnik. Uredimo vam obveščanje o dogotkih na spletnem oglasniku čez elektronsko pošto v dogovorjenem obsegu in obliki.