Kontakti

Zgodba

Z računalništvom sem se začel ukvarjati davnega leta 1986, ko sem po več dnevnem moledovanju očeta prepričal, da mi je kupil ZX Spectrum 48K. Za današnje razmere "nenavadna naprava", ki so jo po zmogljivosti mobilni telefoni prehiteli že davno, je bila tistega časa prava mojstrovina, predvsem zaradi optimizirane porabe pomnilnika.

Najprej seveda igre in še več iger, potem pa sem nekega dne dobil v roke knjižico z naslovom Mirko tipka na radirko in po parih poskusih prepisovanja in dograjevanja programske kode sem vedel kaj želim v življenju početi.

Taki so bili začetki, zares, torej, da sem zaslužil za kruh, sem začel v podjetju ISA.IT, ki je bilo del tehnološkega parka Instituta Jožef Stefan, kot asistent na računalniških izobraževanjih za odrasle, kjer sem dve leti tudi predaval uporabo Microsoft programske opreme.

Leta 1998 sem se pridružil ekipi, pod vodstvom Aleša Špetiča, ki je razvila prvi borzni trgovalni sistem v Sloveniji. Prevzel sem razvoj podatkovne zbirke in uporabniškega vmesnika za borzne posrednike. OBS - Osebni borzni sistem so uporabljale borzno posredniške hiše CBD, Eastbrokers, CBH, Ilirika, GBD in še sem katero pozabil.

Od leta 2002 sem bil zaposlen v kar nekaj družb znotraj skupine KD in v tem času sodeloval pri razvoju sistemov CRM, HRM, KD Klub + lojalnostna shema, Timesheet - vodenje časa zaposlenih, sistem za navzkrižno prodajo in mnogo manjših projektov.

Tri leta sem predaval Računalniški praktikum na GEA College, predmet, kjer sem študente prek praktičnih primerov seznanjal s potrebnim znanjem računalništva v vsaki pisarni, predvsem programov paketa Microsoft Office.

Na podjetniško pot sem se podal že leta 2002 in od takrat uspešno sodeloval z vrsto podjetij in posameznikov. V dosedanjem delu sem nabral ogromno izkušenj in jih želim ponuditi na trg na način, ki temelji na razumljivosti in enostavnosti ter tako na konkurenčnosti.

Kontaktni podatki

Naziv:
Dejavnost:
Kontaktna oseba:

Pokličite nas:
Pišite nam:

Sedež:

Id. št. za DDV:
Matična številka:
Poslovni račun:
Banka: